BROWS

Permanente make-up

BROWS

Bij al deze wenkbrauwbehandelingen worden de wenkbrauwen zorgvuldig uitgetekend en wordt er rekening gehouden met de vorm en kleur die bij jou passen. Het resultaat is langdurig en geeft je perfecte wenkbrauwen zonder dagelijkse inspanning.

Powderbrows:

Powderbrows is de meest populaire PMU-behandeling op dit moment. Met een zachte techniek en een 1-puntsnaald worden puntjes pigment in de huid aangebracht, waardoor de wenkbrauwen subtiel zijn ingetekend met wenkbrauwpoeder. Het resultaat heeft een prachtig ombre-effect, waarbij de wenkbrauwen aan de voorkant vervagen en naar de staart toe donkerder worden. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden (vanaf 16 jaar). De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur en de nabehandeling vindt plaats tussen 6-8 weken.

Breezybrows:

Bij Breezybrows worden lijntjes/strokes gezet voor een wat grovere en bredere wenkbrauwstijl. De wenkbrauwen krijgen een nonchalante uitstraling en worden iets luchtiger gezet dan bij Boldbrows. Geschikt voor leeftijden tot 45 jaar. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en de nabehandeling vindt plaats tussen 6-8 weken.

Boldbrows:

Met de 3D-techniek worden lijntjes/strokes gezet, waardoor de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien en opgevuld worden. De wenkbrauwen worden uitgetekend, de vorm en kleur worden bepaald en vervolgens wordt er gepigmenteerd. Geschikt voor leeftijden tot 45 jaar. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en de nabehandeling vindt plaats tussen 6-8 weken.

Fusionbrows:

Fusionbrows is een combinatie van hairstrokes en powderbrows. Bij de aanzet worden hairstrokes geplaatst en de wenkbrauwen worden vervolgens opgevuld met schaduw. Geschikt voor alle leeftijden. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en de nabehandeling vindt plaats tussen 6-8 weken.