OVER ONS

Pretty Faces Tiel

Breed scala aan diensten

Ik ben Daniëlle, de eigenaar en oprichter van Pretty Faces in Tiel. Na jarenlang met plezier in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien. Hoewel ik ooit als kapper en nagelstyliste werkte, bleef de beautybranche altijd in mijn gedachten. Ik wilde iets totaal anders, iets waar ik elke dag met plezier naartoe kon gaan. Wat is er nu leuker dan iemand te zien transformeren en met een glimlach de deur uit te zien gaan?

Ik ben een daadkrachtig persoon en wilde graag een breed scala aan diensten aanbieden. Om dit te bereiken, heb ik verschillende opleidingen, cursussen en masterclasses gevolgd, zoals (s)pmu, mesotherapie, laserontharing, tattoo verwijderen, gezichtsbehandelingen, wenkbrauwstyling, wimperstyling en fineline tattoo. Ik hecht veel waarde aan voortdurende ontwikkeling, het bijhouden van de laatste trends en het volgen van cursussen. Hierdoor zal mijn aanbod in de toekomst steeds verder groeien.

Tijd en aandacht

Het is voor mij erg belangrijk om voor elke persoon de tijd en aandacht te nemen. Ik kijk zorgvuldig naar de vorm en kleur en de behandeling begint pas wanneer je volledig zeker bent. Helaas ben ik mensen tegengekomen die ontevreden waren met hun spmu of waarbij het niet goed was gezet. Ze liepen jarenlang rond zonder te weten wat ze eraan konden doen. Daarom wilde ik hier graag iets aan doen. Bij Pretty Faces hebben we een pico laser die je spmu of tattoo in slechts enkele behandelingen kan laten verdwijnen.

Bij Pretty Faces werken we alleen met biotek pigmenten die veganistisch zijn, niet getest op dieren en voldoen aan de Europese en Amerikaanse regelgeving.

We zijn ook goedgekeurd door de GGD.
Meer info op: veiligtatoeerenenpiercen.nl